Afbeelding

'Primi Dentes gaf mij

eindelijk mijn glimlach terug'

ARNHEM - Wij zijn blij als onze patiënten met een glimlach de deur uit gaan! Mevrouw Sloot-Aaldering uit Didam is een voorbeeld van een heel tevreden patiënt. In 2016 werden er bij haar implantaten geplaatst door een implantoloog in het ziekenhuis. Ze kreeg klachten omdat de prothese niet goed functioneerde op de implantaten.

"Ik kon niet goed eten, lachen en praten en had steeds pijn in de mond." Terug bij de implantoloog liet hij mevrouw geloven dat alles goed was geplaatst en dat het niet aan de implantaten en prothese kon liggen. Uiteindelijk is mevrouw bij ons terecht gekomen en is er een nieuwe prothese gemaakt op de implantaten.

"Ik ben zo tevreden over de kundigheid van de heer Temori, van Primi Dentes, hij heeft mijn verhaal aangehoord en verbeteringen geconstateerd en heeft deze vervolgens uitgevoerd. Ik lach nu weer voluit, kan gewoon eten en heb geen droge mond en gevoel van spanning meer in de mond."
Meestal wordt gezegd dat het aan de kaak ligt, of dat men nog moet wennen, maar vaak kunnen wij met kleine aanpassingen aan de prothese een patiënt helpen zodat de prothese weer helemaal goed zit en de patiënt blij en tevreden is.

Wilt u ook uw glimlach terug zoals Mevrouw Sloot-Aaldering? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Tandprothetische Praktijk Primi Dentes, Paul Krugerstraat 2, Arnhem, 026 8484887, www.primidentes.nl.