Afbeelding

Ünalan Advocatenkantoor

in Arnhem-Zuid

ARNHEM - Het kantoor onder leiding van mevrouw mr. Meral Ünalan-Akkan en de heer mr. Atilla Ünalan vormt een voorbeeld hoe een combinatie van beide aspecten als familie en zakelijk onder één dak kunnen samengaan.

Het kantoor in Arnhem-Zuid vormt een algemeen praktijk waar u terecht kunt voor tal van juridische zaken. U krijgt rechtsbijstand voor zaken met betrekking tot personen-en familierecht, erfrecht, bewindzaken, sociale zekerheidsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, belastingrecht, reguliere vreemdelingenrecht, huurrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en incassorecht.

Dagelijks komen cliënten met problemen met het UWV over ww, zw, wia, wajong of wao-uitkeringen, problemen met het SVB over kinderbijslag of pensioen en aio-aanvullingen. Ook zijn er veel cliënten die problemen hebben met de belastingdienst over onder andere toeslagen. Cliënten die een bijstandsuitkering ontvangen hebben regelmatig problemen met de gemeente en ook in die zaken worden cliënten op basis van toevoeging (pro-deo) bijgestaan.

Cliënten met schulden en incassozaken kunnen uiteraard ook terecht bij Ünalan Advocatenkantoor. Vanuit het kantoor kan een zogenoemde toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand) worden aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand en de eigen bijdrage wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de bijzondere bijstand.

Het eerste half uur van het intakegesprek is gratis. Per 1 juni zal het kantoor verhuizen naar het ruimere kantoorgebouw naast winkelcentrum Kronenburg, Schepen Bierwischstraat 5 in Arnhem-Zuid. Bel: 026 3796173 voor een afspraak. Meer informatie staat op www.unalan-advocatenkantoor.nl.