Afbeelding

NinePixels bestaat drie jaar

en dit vieren ze graag met u!

ARNHEM – NinePixels is het bedrijf van Emir Corovic. Al bijna dertien jaar is hij actief in de ICT. Sinds drie jaar heeft hij op locatie Kroonpark 2 zijn eigen onderneming, van waar uit hij werkt aan webdesign, webwinkels, applicaties en tal van ICT-diensten.

Een website bouwen is één, maar een website bouwen, die de ondernemer ook het beoogde rendement oplevert, is twee! NinePixels luistert naar de wensen van de klant, heeft de benodigde kennis in huis en komt zo met een resultaat, dat aan de vraag beantwoordt. NinePixels weet niet alleen een gebruiksvriendelijke site te leveren, wij zorgen er dan ook voor dat de site gevonden wordt en hoog in Google komt te staan.

Verder bestaat NinePixels als bedrijf uit negen diensten. De diensten die NinePixels levert zijn: webdesign, logo-design, webwinkels, drukwerk, social media, applicaties, SEO optimalisatie en tal van ICT-diensten. Deze diensten worden uitgevoerd naar uw wens!

NinePixels als bedrijf heeft acceptabele tarieven waarvoor ze werken. Voor een starter of zzp-er is het fijn om dat te weten dat u bij NinePixels ook gespreid kan betalen. Naast webdesign kan ook de huisstijl worden meegenomen, evenals drukwerk: van visitekaartje tot flyer.

Omdat NinePixels drie jaar bestaat krijgt u als (nieuwe) klant de gehele maand april dertig procent korting op bijna alle diensten! Neem direct contact op en vraag naar de actievoorwaarden.

NinePixels B.V., Kroonpark 2, Arnhem; 085 7606922; info@ninepixels.nl; www.ninepixels.nl.