Afbeelding

Te gekke paasactie bij

Beddenspecialist Topslapen

ARNHEM/ELST - Wij, van Beddenspecialist Topslapen, staan al ruim 30 jaar voor u klaar voor het beste advies, de beste service en een keuze uit sterke merken!

Slaap je niet meer zo lekker de laatste tijd en wil je in de toekomst uitgerust wakker worden? Loop dan eens bij ons binnen en vraag naar de SlaapID test. SlaapID is een onafhankelijk meetsysteem waarmee we meer inzicht krijgen in je slaapgedrag. Gewoon thuis in je eigen bed! Het registreert je slaaphouding, je slaapritme en je slaapklimaat. Aan de hand van de uiteindelijke resultaten van jouw SlaapID meting kunnen wij je helpen bij het vinden van het juiste slaapsysteem. Ieder mens is immers uniek en vraagt dus om een advies op maat. Binnen ons merk Beddelicious bijvoorbeeld, vindt je onder andere instelbare producten zoals de BLOCKS matras, waarbij je de matras geheel kunt instellen naar je eigen wensen!


Hoewel het goed en comfortabel slapen belangrijker is dan hoe een bed eruit ziet (je hebt immers toch je ogen dicht) , biedt Beddenspecialist Topslapen ook een uitgebreide collectie in bedden en bijhorend textiel. In de Vandyck Experience store (onderdeel van Beddenspecialist Topslapen) vind je een uitgebreide collectie in bed- en badtextiel.


Paasactie:
Vanaf zaterdag 13 april aanstaande hebben we een te gekke paasactie! We gaan stapelen met korting! Kijk voor actievoorwaarden snel op onze website of loop bij ons binnen in Arnhem of Elst.


Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4 (naast P Rozet), 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem.                                                                

                                                                
Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst.