Afbeelding

Gezellig pasen vieren

bij wereldrestaurant Atlantis

ARNHEM – Wilt u ook heerlijk genieten tijdens de pasen? Op eerste paasdag kunt u twee uur lang onbeperkt genieten bij Atlantis van de paasbuffet. Het buffet bestaat uit verse soepen, sushi, zalmfilet, grote gamba's, wild, biefstuk, gevogelte, en een uitgebreide dessertbuffet. Voor beide paasdagen is een speciale vroege vogelactie bij Wereldrestaurant Atlantis.

De meeste gerechten worden door onze koks bereidt met dagverse ingrediënten. U kunt de smaken uit zowat alle culturen proeven in slechts één avond, met gerechten uit China, Japan, Zuid-Amerika, Europa, Indonesië en Thailand. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Want u betaalt bij ons niet voor wat u eet, maar betaalt een vaste prijs!

Voor de kinderen
Er is ook zo veel te doen! Het buffet is ook geschikt voor jonge gasten met onder andere frietjes, kroketten, chocoladefontein, poffertjes, suikerspinnen en nog veel meer! Bovendien kunnen ze zich vermaken in onze vernieuwde speciale speelruimte met spelcomputers en een theater! Kijk op www.atlantisarnhem.nl of op Facebook voor meer informatie.


Vroege vogelactie pasen
Komt u met pasen tussen 16:00 en 16:15 uur? Eet en drink dan twee uur onbeperkt voor 28,95 euro per persoon. Gelieve te reserveren voor de pasen via www.atlantisarnhem.nl.


Wereldrestaurant Atlantis, Hollandweg 6-8 in Arnhem; 026 3831610.