Twee unieke hardloopcursussen bij loopgroep Warnsborn

ARNHEM - Op maandag 29 april begint een dubbeltraining voor hardlopers: Core-Stability- en intervaltraining. Deze training is uniek in Nederland: twee trainingen in één. Krachttraining speciaal voor hardlopers en aansluitend een hardlooptraining.

Met oefeningen van de Verheulmethode en Pilates, werk je aan je kracht, controle en evenwicht. Core-stability is onmisbaar als je sneller wilt lopen en aan blessurepreventie wilt doen. De hardlooptraining is een souplesse interval training volgens de methode Verheul. De cursus start op 29 april en duurt tien weken. We verzamelen op de parkeerplaats van de Oranjerie van Landgoed Warnsborn. De training begint om 19.00 uur en duurt twee uur.

Op zaterdag 4 en woensdag 8 mei begint de speciale zomercursus hardlopen voor beginners. Op het beste tijd van het jaar, de mooiste locatie van Nederland, en het juiste moment beginnen met hardlopen. En het ideale moment om met hardlopen te beginnen als men voor het eerst mee wil doen aan de Bridge to Bridge of de Posbankloop.

De cursussen duren tien weken en men krijgt voor de hele periode een weekschema met alle trainingen. Men kan op beide dagen, en dat is uniek in Arnhem, komen lopen. Na de tien weken is er een vervolgcursus die de lopers verder voorbereidt voor de Bridge to Bridge en de Posbankloop. De loopcursussen starten op zaterdag 4 mei (19.30 - 21.00 uur) en woensdag 8 mei (8.30 - 9.55 uur). De start is op de parkeerplaats van de Oranjerie van Landgoed Warnsborn.

Voor meer informatie en aanmelding voor beide cursussen: Albert Stoter, 06 54635988, www.loopgroepwarnsborn.nl.