Inspiratiewandeling

met acteur Ron Roumen

ARNHEM - Op zondag 21 april kan men onder leiding van acteur en motivator Ron Roumen (55) meelopen in een inspiratiewandeling door het Sonsbeekpark Arnhem. Aan de hand van zijn vaak aangrijpende levensgebeurtenissen en zijn werk als acteur neemt Ron u mee als deelgenoot op een wandeling door het park.


Tevens zal Roumen de deelnemer enkele uitdagingen voorleggen waardoor men anders tegen levensvraagstukken aan gaat kijken. Poëzie is een leidraad tijdens de wandeling. Ron zal enkele passages uit de literatuur gebruiken om te prikkelen. Maar de deelnemer zelf kan dat ook. Ook deze mag poëzie meenemen en voorlezen. Op die manier zal de groep verbonden worden en elkaar inspireren.

Ron is theater en filmacteur en woont sinds oktober in Arnhem. Tevens is Ron Roumen motivator in het voortgezet onderwijs. Dagelijks is hij in de weer om jongeren te motiveren anders met hun emotionele beleving om te gaan en méér te halen uit ambities.
Jongeren vanaf 15 jaar zijn dan ook zeker -samen met hun ouders- welkom op deze belevingstocht.
Meldt u nu aan voor deze unieke wandeling op 21 april. Deelname kost 10,- euro per persoon en aanmelden is gewenst via info@inzuid.com
Men ontvangt dan een aanmeldingsformulier. De wandeling vindt plaats op zondagochtend 21 april om 08.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur.
Locatie: Molenplaats Sonsbeek - Zijpendaalseweg 24-A Arnhem.