Afbeelding

La Coupe Hairstyling, groen, innovatief en vakkundig!

ARNHEM - Als beste kapper van Arnhem zuid bewijst La Coupe Hairstyling dat een kapper groen kan zijn. Het gebruik van gerecyclede parabenen- en siliconen vrije producten, ledverlichting in het hele pand, waterbesparende kranen en een compleet natuurlijke haarkleuring zijn hier de voorbeelden van.

Om klanten te belonen voor het recyclen van plastic is elke lege shampoofles van Biolage 1,00 waard. Bij aankoop van een nieuwe fles ontvang je direct de recyclekorting!

Knip-, kleur- en beautybehandelingen

Vanzelfsprekend kun je bij La Coupe uitstekend terecht voor al je knip- en kleurwensen, maar ook voor beautybehandelingen ben je aan het juiste adres! Extensions, wenkbrauwen epileren met een touwtje en ook de populaire henna-browtechniek behoren tot deze behandelingen. Deze worden uitgevoerd in de Beautystudio die achter de kapsalon ligt. Hier kun je ook terecht voor een heerlijke Indiase massage voor complete ontspanning. Nek, schouders, gezicht en hoofd worden liefdevol gemasseerd waardoor alle dagelijkse stress van je afglijdt.

Online afspraak maken

Om je afspraak zo makkelijk mogelijk te maken heeft La Coupe Hairstyling een app ontwikkeld, die je kunt downloaden om je afspraak thuis op je gemak in te plannen. Deze is te vinden in de Kapperapp van Salonhub. Je kunt ook de afspraak online inplannen via de site: www.lacoupehairstyling.nl Volg ons ook op Facebook en Instagram. Ridderkerkpad 3, Elderveld ,026 3815016.