Afbeelding

Citroën bestaat dit jaar 100 jaar

ARNHEM - Citroën bestaat dit jaar 100 jaar! Bij het bedenken van de festiviteiten rondom deze bijzondere verjaardag stond een simpele vraag centraal: hoe zou André Citroën (die Nederlandse roots had) deze verjaardag hebben willen vieren?

Deze visionair, bedenker van de moderne communicatie met zijn onverwachte initiatieven, zoals lichtreclame op de Eiffeltoren en baanbrekende expedities, zou het ongetwijfeld op een bijzondere manier hebben gedaan. Trots op dit DNA pakt Citroën het dan ook groot aan met een gedurfd programma met internationale evenementen en activiteiten gedurende het hele jaar.

In de Citroën showroom van Wassink Autogroep Arnhem staat een prachtige Citroën C4 Roadster uit 1931 die samen met ons het 100 jarig jubileum viert. Ter gelegenheid van het 100- jarig jubileum van het merk introduceert Citroën de Collector's Edition Orgins. Deze Orgins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar innovatie en durf. De Citroën Orgins-uitvoeringen zijn herkenbaar aan haar bronskleurige design elementen.Tijdelijk probeert men bij aankoop van een Citroën Origins van maximaal 2.500 euro jubileumvoordeel.

Benieuwd geworden naar de Citroën Orgins-uitvoeringen? Breng dan een bezoek aan de Citroën showroom van Wassink Autogroep aan De Overmaat 31 in Arnhem. Of neem telefonisch contact met het Citroën team in Arnhem via 088 9277785.