3 april: begin van het skate-seizoen!

ARNHEM - Sta je wat onzeker op je skates? Of weet je niet hoe je moet remmen? Kom dan naar de trainingen van STG Rijn-IJssel. Of je nou jong, volwassen, beginner, gevorderd of wedstrijdrijder bent, we heten je van harte welkom op de skatebaan in het sportpark Schuytgraaf (Marasingel 251, Arnhem).

Op zondagochtend van 10:00 tot 11:00 uur is er familieskaten voor het hele gezin. Voor de jeugd zijn er lessen op woensdag van 16:00-17:00 uur. Ben je wat ouder (tot circa14 jaar) en kan je wat meer uitdaging aan, dan is donderdag van 19:00 tot 20:00 uur misschien leuker. Lessen voor volwassenen zijn op donderdag van 20:00-21:00 uur. Er zijn dan verschillende groepen, ingedeeld naar niveau. Als iedereen de basistechnieken beheerst gaan we af en toe park Lingezegen om gewoon lekker 'te rollen' en te genieten van het zonnetje.

Gezelligheid staat bij STG Rijn IJssel dan ook voorop. Weet je nog niet of je het leuk vindt? Kom dan gerust een keertje vrijblijvend meedoen! Neem wel je skates en bescherming mee (helm verplicht). Meld je nu aan op: info@stgrijnijssel.nl.

"In de winter verzorgen we schaatstrainingen voor jong en oud in het Triavium in Nijmegen. Je kunt ons vinden op FB, 's-zomers: skatebaan Schuytgraaf, 's-winters: ijsbaan Schuytgraaf."

Skeeler Trainings Groep Rijn-IJssel – Arnhem-Zuid.