Feestterrein Koningsdag. (foto: John Sijnen)
Feestterrein Koningsdag. (foto: John Sijnen) John Sijnen

Koningsdag feest bij de SIK

ARNHEM - Zaterdag 27 april van 10.00 – 16.00 uur wordt Koningsdag gevierd bij Stichting Initiatiefgroep Kinderkamp (SIK) voor de 25e keer: een jubileumjaar op het buitenterrein van de Parkschool, Kinderkamp 7 in Arnhem.

Van 10.30 tot 13.30 uur zijn er voor de kinderen diverse gratis activiteiten met stokvangen, kopgooien, doelschieten, stormbaan, gyro-space, springkussen et cetera. Ook zijn er kermisactiviteiten met een bungy-trampoline, draaimolen, rad van avontuur voor de kinderen, touwtje-trek-kraam, blikgooien, schminken en dat alles tegen kindvriendelijke prijzen. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen een ritje maken op een pony.

Er is de hele dag een rommelmarkt en de bezoeker kan een gokje wagen bij het rad van avontuur, waarvoor er weer fantastische prijzen zijn.
Om een kraam voor de rommelmarkt te huren (zolang de voorraad strekt), kan men bellen naar: Ingrid Sijnen 06 15868368 of mailen naar ingridsijnen@gmail.com. Kinderen (geen volwassenen) kunnen gratis met hun kleed van 1.5.x1.5 meter een plekje uitzoeken op een aangegeven plek, je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Over de dag heen zullen er twee zangers uit de regio optreden: Arjan Koenen en Mike Sanders met Nederlandstalige muziek.

Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht. Lekkere hapjes (friet, snacks, poffertjes, ijs) en drankjes zijn bij de haphoek te bestellen.
Meer informatie staat op www.sikpresikhaaf.com en www.facebook.com/sikpresikhaafoost.