Afbeelding

Thuis-PC.nl helpt, adviseert, verkoopt

'Voor particulier én MKB'

ARNHEM - Heb je een te trage of kapotte laptop of pc? Of problemen met het bedienen daarvan? Waar kun je dan heen met je probleem?


Of je je laptop of pc nou bij een zogenoemde prijsbreker of bij Thuis-PC.nl hebt gekocht, Thuis-PC.nl helpt je er graag mee! Hoewel Piet Hoogland naast nieuw en tweedehands verkoopt, lost hij ook graag snel en vakkundig je pc- en laptopproblemen op, van welk merk dan ook...

Problemen als virussen, een kapotte harde schijf, traag, problemen met het besturingssysteem. Het zorgen van een adequate oplossing is dagelijks werk voor Thuis-PC.nl, waarvan Piet al acht jaar de eigenaar is. Tegen scherp geprijsde tarieven. Thuis-PC.nl werkt zowel vanuit eigen locatie (bel voor afspraak!), als bij je thuis of op kantoor. En via hulp op afstand. Zowel de particulier als mkb-er zijn van harte welkom. Zie voor een selectie van leverbare producten de webshop.

Thuis-PC.nl, voor particulier en MKB, Bingelradestraat 3 (nabij woonboulevard Arnhem-Zuid); 06 81469489, www.thuis-pc.nl.