Airco-controles bij aircospecialist

Autotemp Lingewaard

DOORNENBURG – Autotemp Lingewaard, dé specialist op airco gebied, is al zestien jaar een begrip in de regio. Het bedrijf van Johan Scholten heeft in deze periode vele aircosystemen voor auto's geleverd, gemonteerd, onderhouden en gerepareerd. Zoals elk jaar houdt Autotemp Lingewaard ook nu weer de auto-airco controledagen!

Autotemp Lingewaard is gevestigd in de hal achter Autobedrijf Johan Scholten, dat al ruim vijfendertig jaar in Doornenburg gevestigd is. Deze locatie biedt tevens de mogelijkheid om flexibel gebruik te maken van de service en diensten van de garage, een merkonafhankelijk Bovag garagebedrijf, waar uw auto in goede handen is voor reparatie, onderhoud en apk.

Tachtig procent van de auto's is uitgerust met een aircosysteem. Aircosystemen zijn onderhevig aan slijtage en verliezen jaarlijks zo'n tien procent aan vloeistof (koudemiddel). Onderhoud van het aircosysteem vereist specialistische kennis en apparatuur. Autotemp Lingewaard heeft dit voor alle systemen in huis, ook voor R1234YF. Controle is niet alleen goed voor je portemonnee, ook voor het milieu. Een jaarlijkse controle voorkomt dure reparaties. Een slecht werkend of defect aircosysteem veroorzaakt vaak al een schadepost van enkele honderden euro's.

Vanaf maandag 1 april kan men voor 10 euro het aircosysteem van A tot Z laten controleren. Dat kan zonder afspraak op de middagen van 13.00 tot 17.00 uur en de zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur (gesloten op 22 en 27 april).

Autotemp Lingewaard, Blauwe Hoek 15, Doornenburg; telefoon 0481 351225; www.autotemplingewaard.nl.

Jeugdvissen in Huissen

HUISSEN - Tijdens de gratis informatieavond op dinsdag 8 april voor kinderen tot en met 14 jaar, zal er een algemene voorlichting zijn en kan je aan verschillende workshops deelnemen.

Alles zal in het teken staan om goed voorbereid naar de waterkant te gaan tijdens de georganiseerde wedstrijden vanuit de hengelsport vereniging of wanneer je natuurlijk zelf wilt gaan vissen. Ook zal deze avond het jaarprogramma bekend worden gemaakt én is er de mogelijkheid om lid te worden van de verenging. Aan het einde is er tijd en ruimte om jezelf te oriënteren op de hengelsportafdeling van de Welkoop Huissen.

De deuren gaan om 18:15 uur open waarna de avond om 18:30 uur zal beginnen tot 20:30 uur.