(foto: Rafael Dimiioniatis)
(foto: Rafael Dimiioniatis)

Hoogte80 Festival in Arnhemse wijk Geitenkamp

ARNHEM - Ieder jaar kijken we uit naar hemelvaartsweekend, want dan vindt het Hoogte80 Festival in Arnhemse wijk Geitenkamp plaats. Van 30 mei tot en met 2 juni kun je weer vier dagen lang genieten van theater, muziek, dans, ontmoetingen en een heerlijk uitzicht in de buitenlucht.

Jaarlijks trekt het festival meer dan 20.000 bezoekers met uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia. Hoogte80 Festival staat voor sfeer en interactie tussen artiesten en publiek. Tel daar nog eens het uitzicht vanaf één van de mooiste stadsparken van Arnhem bij op en je hebt het plaatje compleet.

Het diverse programma met voor een ieder wat wils, vormt het hart van Hoogte80 Festival. Van donderdag tot en met zaterdag staan er tussen 12:00 en 00:00 uur optredens gepland en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Met dit jaar nog meer diversiteit in het horeca-aanbod, zowel in aanbod als in prijsklasse, is er ook genoeg eten en drinken te vinden. Lokale aanbieders zetten hun beste beentje voor om de bezoekers te voorzien van iets lekkers en duurzaams. Voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan.
Toegang tot het festivalterrein is helemaal gratis. Het volledige programma wordt 30 april bekend gemaakt op www.h80festival.nl. Houd onze socials in de gaten voor updates.