Wilma en Wanneke
Wilma en Wanneke

Senioren energiek het voorjaar in

ARNHEM - Het voorjaar komt eraan en de natuur is volop in beweging. De bollen komen de grond uit en de kieviten zijn terug. En u? Hoe komt u na de winter weer in beweging? Wilma Koghee, diëtist bij ALMADiS en Wanneke de Boer, geriatrie fysiotherapeut bij FysioDynamiek werken samen in gezondheidscentrum Rijkerswoerd. Zij zien en behandelen veel senioren met gezondheidsvragen.

Onze gezondheid verloopt vaak in een golfbeweging. Onze veerkracht helpt ons vaak lekker in je lijf te zijn. Helaas heeft niet iedereen dezelfde veerkracht en zien we met het ouder worden vaak de veerkracht afnemen. Als bijvoorbeeld (trap-) lopen moeilijker wordt of het dagelijks kopen en koken van uw maaltijd een opgave wordt dan is het fijn als iemand met u meedenkt aan oplossingen.


Gratis voorlichtingsmiddag:
Samen weet je meer en samen wordt je sterker. Dàt denken Wanneke en Wilma ook. Zij willen samenwerken zodat senioren zich fitter voelen en gezonder eten en zó energieker zijn.
Als u dat aanspreekt en u dat ook graag wilt dan nodigen zij u uit op een gratis voorlichtingsmiddag: 'energiek het voorjaar in'.

Datum: woensdagmiddag 17 april van 14.00 uur tot 15.00 uur.
Waar: gezondheidscentrum Rijkerswoerd, Cabaret 3.
Aanmelden: Telefonisch via secretariaat FysioDynamiek 026 3612093.