Afbeelding

Cure4pain: Voor behandeling

van uw pijnklachten

ARNHEM - Cure4pain is een praktijk voor natuurgeneeskunde welke al ruim twaalf jaar in Schuytgraaf gevestigd is. Als afgestudeerd Neuromusculair therapeut behandelt Marlou vele klachten aan het bewegingsapparaat, aanhoudende pijnklachten (fibromyalgie, artrose, reuma, MS), maar ook vermoeidheid, slapeloosheid en stressgerelateerde klachten. Sportblessures kan zij zeer goed behandelen. Of de blessure net is ontstaan of nog steeds restklachten geeft maakt niet uit.


Tijdens het één uur durende consult kan zij Triggerpointmassage, Fascierelease massage, APS-therapie en APM-therapie toepassen.
Triggerpointmassage richt zich op de microverkrampingen in de spieren die veel pijn, vaak uitstralend naar andere plaatsen, bewegingsbeperking en stijfheid veroorzaken. Doordat de spieren zich verkorten komen de gewrichten onder druk te staan en ontstaan klachten als 'slijtage' of 'slijmbeursontsteking'. Door de triggerpoints te verwijderen en de spier op lengte te brengen lossen de meeste van deze klachten op.
APS-therapie zorgt voor meer energie, lichaamseigen pijnstiller, bloeddoorstroming, communicatie en versneld herstel in het lichaam. Fascie-release massage zorgt ervoor dat de spier gereset wordt waardoor deze zich weer geheel ontspant. APM-therapie werkt op de energiestromen ons het lichaam. Daarmee worden blokkades opgeheven.

Cure4pain is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en voldoet daarmee aan de voorwaarden voor gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars, onder het kopje van alternatieve zorg van het aanvullende pakket.

Marlou Lindenberg-Pallada, Cure4pain, Landbouwerserf 6, Arnhem. Telefoon 06-43167007. Website www.cure4pain.nl.