Afbeelding

Fit en uitgerust wakker worden:

Morgana Damminga introduceert 365 dagen slaapgarantie

ARNHEM - Bijna dagelijks worden we overladen met artikelen over hoe belangrijk slaap is voor onze kwaliteit van leven. Het laat je 's nachts herstellen van de activiteiten van de dag, zodat je de volgende ochtend weer fris en uitgerust wakker wordt.

Morgana Damminga streeft ernaar om dit mogelijk te maken voor elk budget. Daarom is er deze maand een speciale actie op alle boxsprings én ontvang je altijd 365 dagen slaapgarantie op je complete set. Zo hoef je nooit wakker te liggen je keuze!

365 dagen slaapgarantie
Een bed kopen doe je niet even snel, daarom biedt de unieke slaaptest van Morgana Damminga uitkomst. Binnen acht minuten ervaar je wat tien jaar goed en gezond slapen voor uzelf kan betekenen. Met het opvolgende advies kun je een slaapsysteem samenstellen dat perfect aansluit op jouw lichaamsprofiel. Op basis van deze slaaptest en de resultaten van bijna 500.000 uitgevoerde slaaptesten, is het voor Morgana Damminga mogelijk om 365 dagen slaapgarantie af te geven. De Bedden speciaalzaak Morgana Damminga biedt meer dan boxsprings en ledikanten, je vindt er tevens innovatie, inspiratie en betrouwbare informatie. Het bedrijf biedt slaapoplossingen die speciaal afgestemd worden op het lichaam. Morgana wil niets liever dan jou fit en uitgerust wakker laten worden. Kom dus snel langs bij Morgana Damminga op de meubelboulevard of maak een afspraak op www.damminga.nl/slaaptest.

Morgana Damminga, Venlosingel 21-1, Arnhem; 026 4425108.