Afbeelding

DutchSpirit: een pak van je hart

ARNHEM - Een supertrendy colbert van gerecyclede jeans. Een prachtig maatpak met een manchetknoop van zilver, gewonnen uit gerecyclede röntgenfoto's. Hoe leuk, eigentijds en vernieuwend is dat!

Dat duurzame mode allang geen 'stoffig' imago meer heeft, bewijst DutchSpirit, gevestigd in ons eigen Arnhems modekwartier en koploper op het gebied van duurzame mode. Stoer, stijlvol, verrassend en innovatief. Zo laten de prachtige duurzame maatpakken en -colberts van DutchSpirit – voor mannen én vrouwen – zich het best omschrijven. Of het nu gaat om een zakelijke outfit, een smart casual look of een trouwpak met alles erop en eraan: met een collectie stoffen op basis van de nieuwste trends laat DutchSpirit zien dat je op basis van duurzame materialen en een duurzaam productieproces op-en-top gekleed kunt gaan. Draag je een DutchSpirit, dan heb je ook nog eens een goed verhaal. Samen maken we de wereld een beetje mooier. Voor onszelf, hier en nu, én voor de generaties na ons.

Maak jij ook graag bewuste keuzes en draag je regelmatig een pak? Dan mag DutchSpirit in je garderobe éigenlijk niet ontbreken. Stap vooral eens vrijblijvend binnen in het pand van de Mode Incubator aan de Sonsbeeksingel. De koffie staat altijd voor je klaar.

DutchSpirit, Sonsbeeksingel 147, Arnhem; 06 53533053, info@dutchspirit.com, www.dutchspirit.com.