Afbeelding

Spel en actie in het BronbeekFestival

ARNHEM - Op zondag 14 april is het BronbeekFestival op het landgoed Bronbeek aan de Velperweg 147 in Arnhem. De hele dag worden vooral kinderen uitgedaagd in creatieve en stoere activiteiten in de open lucht en in tenten.

Hou je van muziek? Doe dan mee aan de workshop Angkloeng. Een angkloeng is een Indonesisch muziekinstrument van bamboe. Of wil je liever iets maken met je handen? Ga dan eens bezig in de workshop Klei en maak een Indisch tegeltje of je eigen portret, een soort selfie van klei. In de workshop Bootjes schilder en beplak je samen met Bronbeekbewoners een houten bootje en test je het meteen in de vijver op het landgoed.Of ben je meer het stoere type? Kom dan eens lekker mikken op doelwitten in een veilig afgeschermde container. In een andere container kun je je meten met andere kinderen: wie is het snelste, sterkste, slimste? Hoe lang kun je hangen in een spijkerbroek? Hoe goed ben jij in de dubbele zenuwspiraal? Of klim onder deskundige begeleiding eens naar de top van de klimtoren.

Er is nog veel meer te doen. Kijk daarvoor op www.bronbeek.nl. uiteraard ontbreken Indische hapjes en drankjes niet. Kaartjes zijn op 14 april verkrijgbaar bij de ingang van het landgoed Bronbeek. Gratis parkeren kan op het terrein van de HAN aan de Ruitenberglaan.