Afbeelding

Derksen Schoenmode – daar loop je al 90 jaar mee weg!

DUIVEN - Een 90-jarige, die nog steeds jong en fris oogt: zo zou je Derksen schoenmode in Duiven kunnen noemen! Als derde generatie openden Irma en Brigitte Derksen in 2012 hun nieuwe, moderne pand in de Pastoriestraat.

Online of naar de winkel?
Ondanks de toegenomen online verkoop van schoenen merken Irma en Brigitte Derksen, dat klanten de weg naar hun zaak nog gemakkelijk kunnen vinden. Méér nog dan dat: veel klanten ervaren steeds duidelijker, dat zij echt beter af zijn bij de aanschaf van schoenen in een winkel. "Een schoen uitzoeken vanaf een plaatje: dat kan wel. Maar het materiaal en de pasvorm voelen en direct andere modellen of maten kunnen proberen, en bovendien deskundig advies krijgen, dat zijn allemaal zaken waarvoor klanten graag naar ons toe komen. En dat is natuurlijk al helemaal belangrijk bij de aanschaf van kinderschoenen", vertelt Irma.

Schoenen en nog veel meer
Kinderschoenen, dames- en herenschoenen, nette schoenen, comfortabele schoenen: alles is te vinden bij Derksen Schoenmode. Bovendien is het assortiment de laatste jaren uitgebreid met betaalbare tassen, sjaals en andere accessoires.

Derksen Schoenmode, Pastoriestraat 42, Duiven; 0316 263 035, www.derksenschoenmode.nl.