Afbeelding
Foto:

Vitesse Skill Games brengen dé voetbalgame tot leven

ARNHEM - In het voorjaar vinden er bij verschillende amateurclubs in de regio Vitesse Skill Games voetbalmiddagen plaats voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. In de maand maart strijkt de Arnhemse Eredivisionist neer bij ESA in Arnhem (woensdag 13 maart), DTS '35 in Ede (woensdag 20 maart) en DVV in Duiven (woensdag 27 maart).

Tijdens de Vitesse Skill Games worden de oefeningen uit de voetbalgame FIFA 19 tot leven gewekt en op een echt voetbalveld nagedaan. Een middag vol voetbalplezier staat centraal bij de Vitesse Skill Games. Naast vernieuwde, uitdagende oefenstof en professionele voetbaltrainers wordt er gedurende de middag gezorgd voor gezonde snacks en drinken. Na afloop ontvangen alle deelnemende jongens en meisjes een Vitesse Skill Games certificaat.

De deelnamekosten voor een Vitesse Skill Games middag bij ESA, DTS '35 of DVV bedragen 29 euro. Inschrijven kan via www.vitesse.nl/voetbalkampen. Ook kinderen van 4 of 5 jaar kunnen meedoen aan de Vitesse Skill Games, maar dan in de vorm van leuke voetbalspelletjes.