Afbeelding

Trouwstore:

dé specialist in bruidsmode

ARNHEM – Bruidsmode een term die je vaak voorbij ziet komen als je op zoek bent naar een trouwjurk. De vraag is, is er sprake van een modebeeld?

Ja, er zijn wel duidelijk trends op het gebied van trouwjurken. Afgelopen jaar kon je de term Boho of Bohemian overal horen. Het is een soort hippie/vintage achtige stijl, zonder veel 'opsmuck'. Het wil natuurlijk niet zeggen dat als je niet in die stijl trouwt, je niet meer hip en in de mode bent. Trends of zogezegd mode heeft natuurlijk ook te maken met de economische omstandigheden waarin wij met z'n allen verkeren.

In de trouwwereld merken wij dat er meer geld wordt uitgegeven aan een trouwerij, omdat de aanstaande echtparen op latere leeftijd gaan trouwen en daardoor langer kunnen sparen. Daarbij komt het feit dat wij er economisch als land op vooruit gegaan zijn. Dat zie je terug in de trouwjurken. Deze mogen weer wat meer overdadig zijn qua 'bling'.

Wat altijd al geweest is en nooit meer zal verdwijnen is de kleur wit of een variant daarop. Wel zien we meer 'blush' kleuren en ja….zelf zwart doet een poging ten tonele te komen!

Trouwstore is dé trouwwinkel in Arnhem met ruim 300m2 winkel. Vakmensen met passie voor hun vak helpen u met trouwjurken, bruidsjurken, bruidsmode, trouwpakken, trouwkostuums, trouwringen, aanzoeksringen, champagnes, fotografie, goudsmederij .


Volg ons op www.trouwstore.com om op de hoogte te blijven. Wij hebben binnenkort wat bijzonders te melden.

Trouwstore, Eusebiusbuitensingel 41, Arnhem.