Afbeelding

Het nieuwste product onder de zonweringen!

Lens-vitrage bij Home Design Boutique

ARNHEM - Al enkele jaren is Home Design Boutique voor velen een bekende en gerenommeerde winkel in raamdecoratie. Velen genieten van de duorolgordijnen, die niet alleen decoratief, functioneel, maar ook nog eens laag geprijsd zijn. Onlangs heeft Home Design Boutique weer een nieuw prachtig product aan de collectie toegevoegd: lens-vitrage, een drie-in-één vitrage, dat als lamellensysteem functioneert.

Home Design Boutique heeft voor elk raam een oplossing. Van duorolgordijn, verduisterende gordijnen tot aan houten jaloezieën en nu de nieuwe lens-vitrage die functioneert als vitrage, zonwering en overgordijnen. Drie-in-één en ook nog eens bij Home Design Boutique tegen de laagste prijs! Informeer maar eens of kijk op facebook van deze winkel. Home Design Boutique is de enige leverancier die de originele Lensvitrage levert in Nederland, en ook nog eens voor de beste prijs. Informeer maar eens. Of kijk op de Instagram pagina Homedesign.nl.

Vakantiegasten die naar Turkije zijn geweest kennen wellicht de lens-vitrage, die er veel hotelkamers sieren. Gemaakt van tule en ze biedt veel comfort en gemak. Gemakkelijk te monteren en eenvoudig te onderhouden en zelf te reinigen. Ze kan in elke breedte en hoogte worden geleverd in 33 kleuren. Een unieke eigentijdste stijl met exclusieve stoffen!

Home Design Boutique, Dr. C. Lelyweg 2a in Arnhem. 06 28637660.