Afbeelding

Al eens echt verdiept in zonnepanelen?

Frisse Energie installeert Sunpower zonnepanelen

ARNHEM - Al 30 jaar ontwerpt én produceert SunPower de hoogste kwaliteit zonnepanelen om wereldwijd schone energie te genereren. Naast zonnepanelen met de hoogste vermogens tot liefst 400 Wattpiek heeft SunPower sinds kort een nieuw type zonnepaneel in het assortiment: de SunPower Performance panelen.

De Performance panelen van 315 of 320 Wattpiek leveren geweldige prestaties, hebben een strakke vormgeving en ook nog eens een vriendelijke prijs. Als enige in de markt levert Sunpower 25 jaar lang garantie op zowel de zonnepanelen zelf, het vermogen als de service.


Innovatieve techniek, betere prestaties
SunPower Performance panelen maken gebruik van een nieuwe techniek voor het onderling verbinden van de zonnecellen. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op, tot wel 32 procent meer energie op dezelfde oppervlakte over een periode van 25 jaar vergeleken met conventionele panelen.

Sunpower heeft dit bereikt door de vrije ruimte op een paneel te elimineren waardoor een 'hypercel' ontstaat, Performance zonnepanelen kunnen hierdoor meer licht vangen. Dit betekent een groter actief zonnecelgebied, een hogere efficiëntie én meer stroomopbrengst per paneel. Zelfs als ze gedeeltelijk in de schaduw liggen

Kom kennismaken en zonnepanelen proeven bij uw Sunpower premium partner in de regio:
Frisse Energie, adviseurs en installateurs, Badhuisstraat 17 in Arnhem 026 3614882.