MAANDHOROSCOOP MAART 2019

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Dit is het gevoeligste sterrenbeeld van alle twaalf. Ze kunnen zich zo goed in de ander verplaatsen dat meeleven ook meelijden wordt. Ze zijn absoluut niet materialistisch en kunnen alles missen. Ze cijferen zichzelf weg en komen op voor de zwakkeren van de samenleving. Ze kunnen heerlijk wegdromen bij mooie muziek. Helaas zijn ze zeer verslavingsgevoelig.

RAM
21 maart t/m 20 april

Jij bent in maart lekker bezig hoewel je wel gemakkelijk uit je slof schiet als het tegen zit. Op 20 maart begint de lente en dus ook de ramperiode van het jaar. Dat voel je bijna lichamelijk als een energie impuls. Eind maart ben je zo onder de indruk van iets dat je er lyrisch van wordt.

STIER
21 april t/m 21 mei
Vanaf 1 maart loopt jouw planeet Venus in het teken waterman. Daardoor ben je sterker gericht op diegenen die op dezelfde golflengte zitten als jij. Dat kan in de vriendenkring gebeuren maar ook binnen clubverband. Vanaf half maart krijg je de ene na de andere mooie kans.

TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
Vrijwel de hele maand krijg jij te maken met 'oude zaken'. In de sociale sfeer betekent dit dat je oude vetes op moet lossen. En op zakelijk gebied krijg je te maken met datgene wat je in het verleden hebt laten liggen. Dat wordt dus een ware inhaalslag voor jou.

KREEFT
22 juni t/m 22 juli
Maart begint met extreme emoties. Rond de nieuwe maan op de 6e ben je in een romantisch bui. Dat wordt héél gezellig. Na de volle maan op de 21e is het 'Jantje lacht, Jantje huilt'. Deze stemmingswisselingen zijn voor de ander moeilijk te volgen. Jij bent echt onvoorspelbaar!

LEEUW
23 juli t/m 22 augustus
Tot half maart heb jij de touwtjes stevig in jouw handen. Soms gebeurt er iets onverwachts maar jij blijft onaangedaan doorgaan. Het begin van de lente op de 20e verwelkom je maar wat graag. Na de 20e ben jij een en al creativiteit en kom je met echt mooie oplossingen.

MAAGD
23 augustus t/m 21 september
Maart wordt voor jou een dure maand. Allerlei dingen gaan kapot. Noodreparaties helpen nu niet meer. Het zal erop neerkomen dat je zaken moet vervangen. Kies daarbij voor kwaliteit en iets met de laatste snufjes. Reserveer het weekend van 22 en 23 maart voor pure ontspanning.

WEEGSCHAAL
22 september t/m 22 oktober
Jouw planeet Venus loopt vanaf 1 maart in het teken waterman. Deze planeetstand helpt je om liefde met vriendschap te verbinden. Rond half maart laat je dit op een grootse manier zien! Vanaf de 26e gaat Venus over naar vissen en ben jij uiterst vergevingsgezind.

SCHORPIOEN
23 oktober t/m 21 november
Gedurende de eerste helft van maart ben jij uit op nieuwe informatie. Ga daar naartoe waar je die kunt halen. De bibliotheek of boekenhandel bijvoorbeeld. Maar overweeg ook of je een cursus gaat volgen. De tweede helft van maart begint met praten, gevolgd door zeer rake daden.

BOOGSCHUTTER
22 november t/m 21 december
In de eerste helft van maart ga jij bij ieder gesprek de diepte in. Je pogingen om dingen te verklaren zijn bewonderenswaardig. Rond half maart ontstaan er misverstanden door gebrekkige communicatie. De tweede helft van maart staat in het teken van 'geven'.

STEENBOK
22 december t/m 19 januari
Vrijwel de hele maand maart staat in het teken van erkenning. En daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm. Je blijft wel streven naar perfectie want dat is nu eenmaal jouw aard. Eind maart zijn er een aantal voorvallen die veel emotie losmaken. Laat het gewoon gebeuren.

WATERMAN
20 januari t/m 17 februari
Vanaf 6 maart gaat jouw planeet Uranus voor zeven jaar in het teken stier lopen. Een prima periode om vooral in jezelf te investeren. Zoek naar wegen om jouw talenten te vergroten of op te poetsen. Dit zal vooral bijzonder goed lukken tussen 16 en 23 maart.

VISSEN
18 februari t/m 20 maart
De eerste helft van maart is een hele goede tijd om datgene wat je nog moet verwerken aan bod te laten komen. Zoek daarvoor steun bij vrienden of bij een specialist op het gebied van verwerkingsprocessen. Vanaf de 26e heb je de wind mee op relationeel vlak.