Afbeelding

IChoice: Mix and match

uw ideale badkamer!

ARNHEM - Bent u bekend met het concept Mix and Match? Daarbij combineert u verschillende onderdelen tot een nieuw geheel. Het nieuw gevormde product voldoet op die manier aan al uw wensen. Met IChoice biedt Sanitairwinkel dit concept nu ook aan voor de badkamer!

Een nieuwe badkamer uitzoeken is leuk, maar lastig. Het assortiment is groot en er zijn veel verschillende opties en stijlen beschikbaar. Om keuzestress tegen te gaan, biedt IChoice u de mogelijkheid om uw complete badmeubel zelf samen te stellen. U kiest dus zelf de kleur, vorm en afmetingen. Bovendien bepaalt u zelf welke extra's u wilt toevoegen!

U kunt kiezen uit vijf kleuren voor uw badmeubel, met nog eens vijf verschillende kleuren massief hout. Bovendien kunt u verschillende materialen eenvoudig met elkaar combineren. Breng bijvoorbeeld metalen accenten aan op een houten wastafelblad voor een industriƫle look.

IChoice heeft diverse luxe opties en veel leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een handdoekbeugel in poedercoating of voor ovale spiegels met dimbaar indirect licht. Voor meer informatie kunt u de nieuwe showroom van Sanitairwinkel in Arnhem bezoeken, daar is een uitgebreide collectie van IChoice te vinden. De verkoopmedewerkers helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale badkamer!

Sanitairwinkel showroom
Heerlenstraat 65
6845 AE Arnhem
026 3033880
info@sanitairwinkel.nl