Afbeelding

Nieuwe Mazda3 vanaf 15 maart bij Mazda Jansen Arnhem in de showroom

ARNHEM - De nieuwe Mazda3 staat vanaf 15 maart in de showroom van Mazda Jansen in Arnhem voor prijzen die beginnen bij € 27.160,- voor de versie met 2.0 SKYACTIV-G 122 benzinemotor.


"De nieuwe Mazda3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap", vertelt Rein Jansen, directeur van Mazda Jansen Arnhem. "Hij heeft alle verwachtingen overtroffen". De nieuwe Mazda3 is naast de al genoemde zuinige benzinemotor ook leverbaar met de efficiënte 1.8 Skyactiv-D 116 dieselmotor en natuurlijk later dit jaar de revolutionaire 2.0 liter Skyactiv-X benzinemotor, die de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor combineert.


Beide benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. Rein Jansen hierover: "Het M Hybrid systeem beschikt over een generator, die de opgewekte capaciteit van de motor opslaat in een lithium-ion batterij. Dankzij dit systeem is de nieuwe Mazda3 schoner en zuiniger dan ooit", aldus Jansen.


Met een instapprijs van 27.160 euro is ook de prijs van deze nieuwe Mazda3 één en al schoonheid. De auto is verkrijgbaar als elegante Sedan en sportieve Hatchback. De Skyactiv-X benzinemotor met 181 pk wordt voor het einde van dit jaar verwacht.

Voor meer informatie: Mazda Jansen Arnhem, Vlamoven 28, Telefoon: 026-3648888, www.jansenarnhem.nl.