Afbeelding

De nieuwe BMW 3 Serie

nu bij Ekris Arnhem

VELP - De nieuwe BMW 3 Serie vormt een wereld van verschil met zijn voorganger. Hij biedt meer ruimte, zowel voorin als voor de passagiers achterin. De auto heeft veel noviteiten die de opmaat vormen naar autonoom rijden. Een rijstrookassistent, een automatische noodrem met voetgangerdetectie zijn bijvoorbeeld standaard op de nieuwe 3 Serie. Optioneel is onder meer te kiezen voor een stuurcorrectie en een autonome stuurfunctie.

Schone diesels
Bij de marktintroductie in maart komen twee benzine- en drie dieselversies. De nieuwste BMW dieselmotor behoort overigens tot de schoonste ter wereld, waarmee diesel rijden met BMW een verantwoorde keuze blijft.

Plug-in hybride
Rond de zomer volgt de plug-in hybride in de vorm van een BMW 330e iPerformance met 252 PK. Deze heeft een elektrische actieradius van 60 kilometer. In de stad kunt u dus probleemloos emissievrij rijden op de elektromotor, terwijl de langere afstanden op de benzinemotor gereden worden. Het opladen duurt via het stopcontact minder dan 5 uur. Met de BMW BMW 330e iPerformance wordt het beste van 2 werelden gecombineerd; voldoende vermogen met een beperkte CO2-uitstoot, waardoor u profiteert van een lagere BPM.
Vanaf 9 maart is de nieuwe BMW 3 Serie bij Ekris Arnhem te zien en te proberen.

Ekris Arnhem, Markweg 4, Velp, Telefoon 026 3642164; arnhem@ekris.nl, www.ekris.nl.