(foto: David Jagersma)
(foto: David Jagersma)

Exclusieve handgemaakte leren tassen en accessoires van Heleen van der Meer

ARNHEM - Je haalt ze er zo uit: de tassen van Heleen zijn altijd van leer, kleurrijk, uitgesproken en altijd functioneel. Ontwerpster Heleen van der Meer ontwerpt haar eigen collectie dames- en herentassen en accessoires.In haar winkel annex werkplaats ratelt haar machinepark vele uren per dag om aan binnen- en buitenlandse vraag te kunnen voldoen. Nee, hier zijn geen lagelonenlanden in beeld: iedere tas is Made in Arnhem.

Heleen kan inmiddels rekenen op een grote schare vaste klanten die reikhalzend uitkijken naar een uitbreiding van haar collectie die leren tassen en accessoires in allerlei soorten en maten omvat: tassen voor mannen en vrouwen, schooltassen, handtassen, rugzakken, laptoptassen, etuis, portemonnees, riemen, i-pad hoezen.
De meeste mensen vinden in haar winkel aan de Klarendalseweg wat van hun gading, maar voor een speciaal verzoek heeft Heleen altijd een luisterend oor.

Heleen van der Meer, Klarendalseweg 91 (Modekwartier), Arnhem, 026 7510323. De openingstijden van de winkel zijn woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.