Afbeelding

Prothesebadmode open middag

ARNHEM - Op zaterdag 30 maart houdt Roses Body open huis. Tussen 13:00 en 17:00 uur is iedereen, onder het genot van een hapje en een drankje, van harte welkom om de nieuwste prothesebadmode te bekijken en te passen. Klanten ontvangen tien procent korting op alle badmode.

Prothesebadmode
Bij Roses is alle badmode geschikt voor het dragen van een borstprothese: hoge aansluiting bij de hals en hoesjes voor de prothese. Er is veel keus in prothese badmode, zo zijn er naast badpakken ook veel tankini's en bikini's. Voor de echte zwemliefhebster zijn er chloorbestendige badpakken, deze blijven nog langer mooi van vorm en kleur in chloorwater. "Ons uitgangspunt is dat iedere vrouw die een borstoperatie heeft ondergaan zo comfortabel mogelijk kan zonnen en zwemmen", aldus Nienke Danhof (eigenaresse Roses Body Care).

Op maat
Roses is een speciaalzaak voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Er zijn vele modellen borstprotheses op voorraad en er is een uitgebreide collectie prothese lingerie en badmode. Roses Body Care werkt alleen op afspraak. Hierdoor is er alle tijd en privacy om te passen en een persoonlijk advies te geven. Eventuele aanpassingen aan de BH worden ter plekke gedaan door de adviseuse, klanten kunnen hun aankoop direct mee naar huis nemen.

Roses Body Care, Cronjéstraat 4 Arnhem, telefoon 026 4420584, www.rosesbodycare.nl.