Afbeelding

Ontspannen in dé Yogahotspot in hartje Modekwartier

ARNHEM - Het is een oase voor de Arnhemse yoga-beoefenaars en yoga-beoefenaars in spé: Yogahouse Arnhem in hartje Modekwartier. Op het moment dat je het Yogahouse binnenstapt, valt de stadse drukte van je af en waan je je in een Yogaresort in Bali of Costa Rica.

In het Yogahouse van Nienke Nooitgedagt werken veertien inspirerende en professionele docenten samen om de deelnemers hun dagelijkse stress van zich af te laten glijden tijdens een ontspannende - of juist inspannende - yoga-ervaring.

Er is voor ieder een vorm die past, voor beginners tot gevorderden. In de sfeervolle yogazaal worden dagelijks verschillende yogavormen onderwezen: Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yin Yoga, Dru Yoga en Yin Yang Yoga. Ook is er tieneryoga en een maandelijkse meditatiegroep. Naast yoga wordt er Healing Tao, Qigong en handlezen gegeven en zijn er verschillende vrouwengroepen.

In de lounge wordt voor of na een les thee geschonken en in de massagekamer wordt op afspraak Reiki- en Ayurvedische massage gegeven. Het mooie aanbod workshops, massages en ook reTreats is divers en wisselt regelmatig. Loop gerust binnen voor een proefles om te ervaren welke vorm van yoga bij je past.

Meer informatie, onder andere het yogarooster, kan je vinden op www.yogahouse.nl of bezoek onze facebook pagina Yogahouse Arnhem.

Yogahouse Arnhem, Putstraat 11, Arnhem.