Afbeelding

Zilverzorg uniek in de thuiszorg

ARNHEM - Zilverzorg is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende thuiszorgorganisatie in een groot deel van Gelderland. Dit is vooral te danken aan het geweldige spaarsysteem, de vaste gezichten bij cliënten, goede kwaliteit thuiszorg en geen wachtlijsten. Cliënten waarderen Zilverzorg vooral door de medewerkers, maar ook door de extra aandacht en hulp die zij krijgen.

Het unieke spaarsysteem zorgt ervoor dat cliënten kosteloos en op een eenvoudige wijze sparen voor extra uren dienstverlening, dagtrips of verschillende gifts. Zilverzorg richt zich op huishoudelijke hulp, gezelschap, maaltijdservice en/of met begeleiding, computerhulp en sinds kort ook op ambulante begeleiding. De meeste diensten worden ingezet vanuit een WMO-indicatie van de gemeente. Maar ook kunnen de diensten ingezet worden op basis van een persoonsgebonden budget of op particuliere wijze.

Dit jaar zal Zilverzorg haar diensten verder uitbreiden richting de verpleging. Hierbij zal alles gericht zijn op het langer zelfstandig thuis wonen. 'Door te doen wat we beloven, extra aandacht voor onze medewerkers en zuinig zijn op onze goede naam komen we verder. Met onze nominatie tot onderneming van het jaar krijgen we nog meer motivatie voor de toekomst', zegt directeur Manon Zilver.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 085 4890589 of bij uw gemeente. www.zilverzorg.com