Afbeelding

De Stiksteek: dé moderne en eigentijdse naaistudio in Arnhem-Zuid

ARNHEM - Zelf kleding maken is terug van weggeweest en heeft het stoffige imago van zich afgegooid! Eigenaresse Nathali Nijman is ruim twintig jaar werkzaam op het gebied van mode. Met veel persoonlijke aandacht deelt zij haar uitgebreide kennis en kunde tijdens de naailessen en workshop.

In de studio staat een breed assortiment aan machines, dus een eigen naaimachine meenemen is geen must, maar mag wel.

Workshops
Voor ieder wat wils! Diverse workshops, zoals T-shirt, comfy jurk of re-use je kleding, vinden altijd plaats in groepen van maximaal vijf personen. Je bent van harte welkom of je nu ervaring hebt of niet. Aandacht, inspiratie en motivatie gegarandeerd.

Naailessen
Ben je beginner, gevorderd of heb je naai-ervaring, maar ontbreekt het je aan motivatie? Iedereen is welkom tijdens de naailessen bij de Stiksteek! Je kunt de lessen volgen wanneer jij ze nodig hebt. Met een kop koffie of thee is het bovendien heel gezellig.

Creatief naaien voor kids
Tijdens het creatief naaien voor kids bedenken, tekenen en maken ze hun eigen creaties. Van sleutelhanger tot knuffel, spelenderwijs leren de kids met de naaimachine omgaan. Meedoen kan al vanaf 7 jaar Nieuwsgierig? Je bent welkom in de naaistudio om sfeer te komen proeven. Graag vooraf even bellen voor een afspraak.


www.destiksteek.nl, nathali@destiksteek.nl, Graslaan 85, Arnhem, 06 28280008.