Afbeelding

Elke dag mooi bij Hizi Hair Arnhem

ARNHEM - Iedere dag mensen mooier maken. Dat is de passie van Hizi Hair Arnhem. De salon is sinds vorig jaar te vinden aan Op het Toneel 7 en heeft een nieuw, stijlvol interieur met een Hairspa en Colorbar.

Franchisenemer Erica Adams is verantwoordelijk voor de succesvolle kapsalon. "Mijn gemotiveerde haarstylisten staan dagelijks voor de klanten klaar. We nemen de tijd om echt te luisteren naar de wensen van de klant. Zo kunnen we een advies op maat geven. Door het volgen van trainingen op topniveau werken we continu aan ons vakmanschap."

Een behandeling in de eigentijdse salon is echt een 'momentje voor jezelf'. Het relaxen is maximaal tijdens de hoofdhuidmassage in de luxe massagestoel in de semi-afgesloten Hairspa. "Wij willen mensen iedere dag mooi maken. Onze behandelingen zijn daarom gericht op de langere termijn, want ook thuis moet het kapsel gemakkelijk in model te brengen zijn. Daar geven we graag tips voor. Naast onze eigen productlijn hebben we producten van Kérastase, Olaplex en L'Oréal Professionnel voor het mooiste resultaat."

Hizi Hair bestaat 35 jaar en telt 62 salons. In Arnhem kunnen klanten zes dagen per week met en zonder afspraak terecht voor persoonlijk advies, kleuren, knippen, stylen of een permanent.

Door de prijsafspraak vooraf, zijn er achteraf nooit verrassingen. Bovendien biedt Hizi Hair 100 procent tevredenheidsgarantie op de coupe én producten.
Met een Hizi Hair Card (aanschaf 9,95 euro) profiteren klanten een jaar lang van 10 procent korting op behandelingen en 30 procent korting op haarverzorgingsproducten.