Afbeelding

Ook uitgerust wakker worden?

ARNHEM/ELST - Wij van Beddenspecialist Topslapen bieden u een unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID.Een onafhankelijke slaaptest die thuis in uw eigen bed inzicht geeft in de wijze waarop u slaapt. Terwijl u slaapt verzameld de sensor een schat aan informatie. Het registreert namelijk uw slaaphouding, uw slaapbeweging en uw slaapklimaat. Zo weten we na drie nachten slapen of u een buik-, rug-of zij-slaper bent.


Onderzoek wees zelfs uit dat 92 procent van de consumenten die de slaaptest hebben gedaan, aan hebben gegeven nieuwe inzichten te hebben gekregen in hun slaapgedrag. Wij hebben met het Slaap ID een enorme kennis-voorsprong over hoe u als consument slaapt.
Wij kunnen daardoor de juiste producten van onze verschillende merken aan u adviseren. Hierdoor wordt het risico op een miskoop enorm verkleind.
Ons merk Beddelicious bijvoorbeeld is ontwikkeld aan de hand van alle slaapresultaten. Het betreft producten, die volledig aan het slaapgedrag en het lichaam van u kunnen worden aangepast. Ook achteraf! Dit is ideaal indien de omstandigheden veranderen met bijvoorbeeld het lichaamsgewicht.

Tevens werken wij nauw samen met een aantal fysiotherapeuten en proberen we gezamenlijk meer inzicht te krijgen in nek-, schouder- en rugklachten door het inzetten van Slaap ID. Om vervolgens met deze inzichten te zorgen voor een slaapoplossing op maat en voor uw optimale nachtrust.

Bij Beddenspecialist Topslapen vindt u naast de mooie merken LeDorm, Beddelicious, Swissflex en Hasena ook een complete Vandyck Experience Store met een uitgebreide collectie in bed- en bad textiel en bieden wij u een leuk en hip assortiment in Home wear van Essenza en Snurk (ook voor de kinderen).

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749; www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst.

Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4222777; www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem.