Afbeelding
Foto:

Thuiszorg Rijnstad draagt zorg voor cliënten én voor hun zorgverleners

'Uw zorg is onze zorg'

ARNHEM – Als directeur van Thuiszorg Rijnstad en daarnaast moeder, weet Monique Polman uit ervaring hoe belangrijk de balans tussen werk en gezin is. Bij Thuiszorg Rijnstad wordt individuele aandacht voor de eigen zorgverleners dan ook net zo belangrijk gevonden als voor de cliënten. Hierdoor is de betrokkenheid groot met als resultaat een hoge cliënttevredenheid.

Als je echt iets voor iemand betekent, geeft je dat veel voldoening. Bij Thuiszorg Rijnstad bied je zowel cliënten een helpende hand en een luisterend oor als óók aan je collega's. Door samen te werken en van elkaar te leren is iedere werkdag bij Thuiszorg Rijnstad weer bijzonder. 'Thuiszorg Rijnstad biedt diverse opleidingsmogelijkheden om specialistische kennis binnen het team te behouden en uit te breiden', legt Monique uit.

Thuiszorg Rijnstad is een kleinschalige zorgorganisatie, waardoor iedereen elkaar kent. Cliënten krijgen niet steeds een nieuw gezicht over de vloer en collega's kennen elkaar bij naam. De lijnen zijn dus kort en dat komt de communicatie ten goede. Dat is prettig in het contact met cliënten en familie, maar zeker ook in de goede samenwerking met diverse huisartsenpraktijken, ouderengeneeskundigen en ziekenhuis Rijnstate bijvoorbeeld.

Thuiszorg Rijnstad staat bekend om de flexibiliteit. Zorgafspraken worden altijd gemaakt in goed overleg met zowel cliënten als met zorgverleners. Monique: 'Heeft u een zorgvraag of bent u bereid om als collega ons team te versterken? Aarzel dan niet door een email te sturen aan info@thuiszorgrijnstad.nl of bel: 026 3835970. We maken graag kennis!' www.thuiszorgrijnstad.nl.