Afbeelding
Foto:

Happy Healing

ARNHEM - Happy Spirit is alweer vier jaar een begrip in het spirituele landschap. De winkel aan Geitenkamp in Arnhem staat landelijk bekend om de hoge kwaliteit edelstenen voor lage prijzen en wordt geroemd om de spirituele cursussen en consulten.

Credo; spiritualiteit met een lach. Geen dromerig zweven maar spiritualiteit anno 2018. Eigenaar Jochem Anthonijsz geniet landelijke bekendheid als heler, mensen komen van heinde en verre voor een consult.

Eenmaal binnen is meteen de 'relaxte' energie voelbaar. Hier ben je welkom. Jochem Anthonijsz staat iedereen bij met advies of gewoon een kopje thee. Jochem doet onder andere de consulten en cursussen. Hij doet dit op geheel eigen wijze; "Geen moeilijke rituelen maar snelle verbindingen met hogere energieën en spirits. Helen gebeurt vanuit liefde. Geen donkere energieën maar licht en vreugde voor het leven. Dit alles zonder 'zweverig gedoe'. Beide voeten op de grond. Het mooiste van de diverse cursussen? "We leiden mensen op tot healingmediums maar eigenlijk worden zij zelf geheeld. Ze komen er als een ander mens weer uit. Prachtig om te zien."

www.happy-spirit.nl & www.jaspirit.nl. Geitenkamp 7, Arnhem