Afbeelding

Nieuwe Kia Ceed:

dynamisch en innovatief

ARNHEM - Inmiddels staat de derde generatie van de nieuwe Ceed in onze showroom. De nieuwe Kia Ceed biedt innovatie technologie, een sportieve vormgeving geïnspireerd op de Stinger én een meer dynamische rijervaring.

De uitgebreide line-up van de nieuwe Kia Ceed biedt de consument veel keus en start met de Comfortline. De comfortline is standaard uitgerust met onder meer airconditioning, bluetooth, cruise control en elektrische ruitbediening.

Een nieuw design voor een nieuwe generatie. De nieuwe Ceed is lager en breder geworden en heeft een langere overhang achter. Dit resulteert in een sportievere vormgeving. Rechte lijnen vervangen de afgeronde randen van het huidige model. De voorzijde oogt daardoor agressiever. De bredere 'tiger-nose' grille, de lagere luchtinlaat en de rechte vormen geven de Ceed zijn gezicht.

Naast de hatchback uitvoering is de nieuwe Kia Ceed er ook als Sportswagon. De nieuwe Kia Ceed Sportswagon is een bijzonder veelzijdige, praktische auto en heeft met 625 bagageruimte flink meer laadruimte dan zijn voorvanger. De nieuwe Kia Ceed is verkrijgbaar vanaf 349 euro per maand op basis van Private Lease.

Medio februari wordt de laatste Kia Ceed toegevoegd aan de Kia familie, te weten de nieuwe Kia Pro Ceed. Benieuwd geworden naar de Kia Ceed? Breng dan een bezoek aan de Kia-showroom van Wassink Autogroep aan De Overmaat 46 in Arnhem of neem telefonisch contact op het Kia-verkoopteam via 088 9277641.