Gezocht: (assistent-)docenten

voor computerles aan senioren

ARNHEM - "Wij zijn enthousiaste vrijwillig(st)ers, waarbij ieder van ons beschikt over specifieke deskundigheid op computergebied. We geven les en technische ondersteuning aan senioren."

"We willen de zelfredzaamheid en digitale vaardigheid van senioren versterken zodat zij (nog) beter meekunnen in de digitale wereld. We zijn verbonden met de Stichting voor Welzijn Ouderen in Arnhem (SWOA) en met de landelijke stichting Seniorweb. Wij zijn op zoek naar docenten en assistent-docenten voor onze computercursussen.

Als docent of assistent-docent geeft u op vrijwillige basis leiding aan of assisteert u bij cursussen Windows, iPad of Android tablet, smartphone, internet en e-mail, bestandsbeheer, back ups maken of veilig internetgebruik.

Wij vragen: goede kennis en vaardigheden met betrekking tot het gebruik van Windows 10; beschikbaarheid van één dagdeel per week; affiniteit met senioren; goede communicatieve vaardigheden; flexibele instelling. Door middel van cursussen helpen wij onze cursisten optimaal gebruik te kunnen maken van hun computer, tablet of smartphone. We willen de zelfredzaamheid en digitale vaardigheid van senioren versterken zodat zij (nog) beter meekunnen in de digitale wereld. Wij helpen onze cursisten stap voor stap de benodigde vaardigheden voor internet en social media enzovoort te beheersen." Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar de heer Jan Verhoeven
op 026 – 3231068 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl