Afbeelding

Maakt u kennis met René Jelsma, astroloog en Tarotist

HUISSEN – De een hecht er waarde aan, de ander gelooft er niet in maar leest het soms toch uit nieuwsgierigheid; de horoscoop. Binnenkort kunt u ook in Hét GemeenteNieuws uw horoscoop lezen. Het berekenen ervan zal deskundig worden verzorgd door astroloog René Jelsma.

De in Huissen wonende René (63) legde zo'n 40 jaar geleden al tarotkaarten voor anderen, maar hij wilde zich verder ontwikkelen. Hij bezocht eens een helderziende astrologe voor advies. 'Zij bleek mij nog beter te kennen dan mijn eigen moeder!' zegt hij zichtbaar nog verwonderd. 'Na een consult bij haar wist ik zeker dat ik me wilde verdiepen in astrologie.' En zo geschiedde. Hij maakte zich de ingewikkelde astrologische kennis eigen en raakte er steeds meer door geboeid. Aan de mensen die in die tijd bij hem op consult kwamen voor een tarotkaartlegging, vroeg hij of hij ook een horoscoop van hen mocht trekken. Als 'studiemateriaal' als het ware, want zo kon hij zijn astrologische kennis controleren. René groeide uit tot een gerespecteerd astroloog, zette zelf studies op en schreef drie cursusboeken. Het geven van workshops en het verzorgen van masterclasses werden wekelijkse kost. Toch haalt hij de meeste voldoening uit de persoonlijke consulten waarvoor men zijn praktijk bezoekt.

Geboortehoroscoop
Eenvoudig uitgelegd wordt het 'trekken' van een horoscoop gedaan op basis van de actuele zon-, maan- en planeetstanden die dan worden vergeleken met de planeetstanden bij iemands geboorte. Met deze gegevens maakt René iemands uitgebreide karakterschets, wat bruikbaar kan zijn bij een beroeps- of schoolkeuze bijvoorbeeld. Het kan ook helderheid bieden bij relatieproblemen. 'Als iemand mij belt om een afspraak te maken voor een uitgebreide geboortehoroscoop, vraag ik vooraf al de geboortegegevens. Tijdens het consult kan ik natuurlijk specifieke vragen beantwoorden en omdat ik vaak veel kan vertellen, maak ik tegelijkertijd een audio-opname. Deze mail ik nog na, zodat men alles op het gemak terug kan luisteren.' Een persoonlijk consult bij René kan u inzicht bieden bij het nemen van beslissingen, maar zal u vooral... versteld doen staan! Bel: 026 2133359;
www.renejelsma-astroloog