Afbeelding

Het familiegevoel van Stepping Stones

ARNHEM/ELDEN - Wanneer dementie uw leven binnenkomt, kan dat nogal ingrijpend zijn. Dan is de vraag voor uzelf, partner of familie: hoe nu verder, nu deze ziekte deel uitmaakt van uw bestaan? Stepping Stones is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie en beschikt in de regio Arnhem over kleinschalige zorgvilla's.

Stepping Stones Home & Care biedt ouderen met dementie een sfeervolle en vertrouwde woonomgeving. Wonen in één van de zorgvilla's kenmerkt zich door een betrokken en huiselijke opzet, wat maakt dat bewoners, familie en het zorgteam elkaar goed kennen. Persoonlijke aandacht en écht contact is erg belangrijk. Net als thuis zijn familie en vrienden zijn altijd welkom.

In de regio Arnhem beschikt Stepping Stones over twee zorgvilla's. Villa Saksen Weimar in Arnhem-Noord en Villa Oosterveld in Arnhem-Zuid. Een belangrijk kenmerk van Stepping Stones Home & Care is de belevingsgerichte zorg.

Dit betekent dat de zorg wordt afgestemd op de persoonlijke gewoontes, wensen en behoeften van de bewoners. Gaat iemand er graag op uit, dan gaan we bijvoorbeeld samen naar de markt of maken we een wandeling in de omgeving. Wie wil, kan helpen met dagelijkse klusjes zoals de was of koken, dit geeft bewoners een daginvulling en het gevoel bij te dragen aan het dagelijks leven in de zorgvilla.

Heeft een bewoner vroeger veel piano gespeeld? Dan komt er regelmatig een pianist over de vloer om prachtige muziek te laten horen. Het zorgteam doet er alles aan de bewoners te leren kennen, zodat ze zich bij ons thuis voelen. Ook helpen zij met de herkenbare dingen van vroeger intact te laten. Dit is erg belangrijk voor ouderen met dementie, zo voelen ze zich snel thuis. Wilt u meer weten? Neemt vrijblijvend contact op.


Stepping Stones Home & Care BV; Telefoon 088 1132000; info@steppingstones.nl; www.steppingstones.nl.