Afbeelding

Caroline huid- en nagelverzorging is

dé specialist op het gebied van persoonlijke verzorging

ARNHEM - Ruim dertig jaar zit eigenaresse Caroline van Caroline huid- en nagelverzorging nu al in 'het vak'. Ze begon als 17-jarige te werken in schoonheidssalons en heeft in al die jaren veel ervaring op gedaan.

Zo kunt u terecht voor huidverzorging, permanente make-up, acrylnagels en bodysugaring, een milde methode om enkele weken van ongewenste haargroei verlost te zijn.

Maar ook voor permanente make-up heeft Caroline met haar 20 jaar ervaring veel kennis in huis. Het aanbrengen van Permanente make-up is een bijna pijnloze behandeling waarmee make-up zoals wenkbrauwen en eyeliners worden aangebracht en enkele jaren zichtbaar zullen blijven. Uw make-up zal altijd perfect blijven zitten ook tijdens sporten, zwemmen of een saunabezoek. Permanente make-up is een vorm van tatoeëren en blijft één tot twee jaar zichtbaar op het gelaat en zeg nu zelf: dit laat u toch ook liever door een ervaren permanente make-up specialiste aanbrengen?

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op. Dit kan telefonisch. In overleg is er veel mogelijk.

Caroline huid- en nagelverzorging, Graslaan 77, Arnhem; 026 3216585; www.carolinearnhem.nl.