Afbeelding

Slender You bewegingsbanken en andulatietherapie bij Beautycare Velp

VELP - Slenderen is goed voor mensen met of zonder lichamelijke klachten. Heeft u last van onder andere reuma, artrose, knie- of heupklachten, stijve nek of andere klachten waardoor sporten op de sportschool te zwaar is? Denk dan eens aan slenderen.

Slenderen is onbelast bewegen net als zwemmen. De zwaartekracht wordt gedragen door de banken. Slenderen verbetert de conditie van de spieren, stimuleert de bloedsomloop, laat afvalstoffen sneller verdwijnen en zorgt voor totale ontspanning. U bent een uur actief in beweging en is goed voor lichaam en geest!

Wij hebben ook een andulatiematras in huis. Dit matras helpt pijnklachten te verminderen, werkt ontspannend en bevordert het herstel en verbetert prestaties. Andulatietherapie berust op een combinatie van mechanische vibraties en infrarood warmte en heeft vijf effecten op het lichaam (betere bloedscirculatie, stimuleren van het lymfesysteem, toename van de energieproductie in de cellen, pijnverlichting, en het activeren van ontspannningsmechanismen). Mensen met chronische pijnklachten, zoals rugklachten, spanningsproblemen, artrose, reuma en dergelijke ervaren meestal direct een verzachting van de pijnklachten.

Maak een gratis proefles als u kennis wilt maken met de andulatietherapie of slenderbanken.

Beautycare Velp, President Kennedylaan 81a, Velp; 026 3610757 / 0619193009; www.beautycarevelp.nl; email: info@beautycarevelp.nl.