Afbeelding

Asia to Go viert eenjarig bestaan

ARNHEM – Asia to Go in Presikhaaf -bekend om zijn de traditionele Chinese gerechten en wokboxen- viert deze maand feest, omdat het Chinese/Indische afhaalrestaurant een jaar bestaat. Om dit te vieren is er in de maand december en januari een speciale aanbieding voor iedereen.

De wokboxen worden elke dag met veel zorg en met verse ingrediënten bereid. Zo kunt u kiezen uit wokboxen met vlees, vis of kip met verschillende sauzen. Daarnaast verkopen zij traditionele Chinese gerechten zoals nasi, bami, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Eigenaar Xingjian Wang en zijn team koken uitsluitend authentiek Chinese gerechten.

Eigen maaltijd bezorging
Heeft u geen zin om te koken, dan kunt u via de website www.asiatogoarnhem.nl gemakkelijk en eenvoudig zes dagen per week uw maaltijden of gerechten bestellen en laten bezorgen. Asia to Go bezorgd van dinsdag tot en met zondag (gesloten op maandag) van 16:00 tot 20:00 uur in Arnhem en omgeving. Om te weten of er bij u aan huis wordt bezorgd, doet u dan eerst de postcodecheck op de website.

Aanbiedingen
Voor de aanbiedingen van december en januari zie advertentie op pagina 2 van deze krant.


Asia to Go, Griftstraat 19, Arnhem; (achter de Deka supermarkt) 026 702 3086; www.asiatogoarnhem.nl.