Afbeelding

Cargo Reisprodukten

al vijftien jaar in de Steenstraat

ARNHEM - Tassen- en kofferspeciaalzaak Cargo Reisprodukten opende haar deuren in 2003 op de Steenstraat 41 in Arnhem. Eigenaren Eelco Iedema en Cassandra Hoogeveen woonden daarvoor twintig jaar in Australië en hadden een visie om een niet zo standaard-tassenwinkel te openen in Nederland.

Eelco, Arnhemmer van geboorte, vond al heel snel dat er maar één plaats en straat was, waar hij de zaak wilde openen, de Steenstraat in Arnhem. "De diversiteit van de straat sprak ons aan, een mooie mix van allerlei winkels, dat is overigens in de afgelopen jaren, ondanks menige telefoonwinkel, alleen nog maar beter geworden. Veel speciaalzaken, leuke horeca en een groot aanbod van foodwinkels."

Cargo is daar één van. Een enorm assortiment van koffers, tassen, rugzakken, businesstassen en modetassen. Ze onderscheiden zich van vele anderen door uitstekende productkennis en service. Ze bezorgen indien nodig uw aankopen gratis thuis.

"We zijn er voor iedereen, kleine reparaties of onderdeeltjes verstrekken we vaak gratis aan onze klanten, we denken graag mee, dat maakt ons anders, we houden van dit werk en van onze handel!", aldus Eelco. Sinds enkele jaren werkt hun schoonzoon Bas in de winkel, hij deelt dezelfde passie als zijn schoonouders.

Cargo Reisprodukten, Steenstraat 41, Arnhem; 026 4458527; info@cargotravelshop.nl.
Openingstijden zeven dagen in de week geopend, dus ook iedere zondag, van twaalf tot vijf. Maandagen vanaf twaalf uur, dinsdag tot en met vrijdag van negen tot zes, zaterdag van tien tot vijf uur.