Afbeelding

Eethuis Faffie: dé plek

voor Surinaams en Chinees eten

ARNHEM - Faffie is een klein eethuis aan de bekende Steenstraat. Faffie begon in Breda en na enkele jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging: Faffie in Arnhem. Eethuis Faffie serveert Surinaamse en Chinese gerechten, de gerechten zijn gebaseerd op familierecepten uit Suriname.

De eigenaren van Faffie hadden al van jongs af aan een grote interesse voor de Surinaamse en Chinese keuken. Met wat hulp van familie uit Suriname hebben zij verschillende recepten kunnen leren. Vooral de bekende moksie metie is de specialiteit geworden van Faffie. Voorheen moest je voor een goede moksie metie nog naar Rotterdam rijden, nu loop je vanuit het centrum van Arnhem in slechts enkele minuten binnen bij Faffie.

Naast Surinaams eten serveert eethuis Faffie ook traditionele Chinese gerechten zoals de: 'Jing Dou Kip' of 'Gon Bao Kip'. Deze gerechten worden net zoals in China bereid. Eethuis Faffie heeft meer dan twintig Chinese gerechten op het menu naast de Surinaamse gerechten. Ondanks dat deze minder bekend zijn dan de Surinaamse gerechten, is het zeker de moeite waard om te proberen.

Aanbieding:
Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u tien procent korting wanneer u langskomt bij eethuis Faffie.

Eethuis Faffie is elke dag open en u bent altijd welkom voor één van de Surinaamse gerechten of Chinese gerechten. Smaakt naar Rotterdam...

Eethuis Faffie, Steenstraat 10, Arnhem, 026 3790673, www.faffiearnhem.nl en Facebookpagina: Eethuis Faffie Arnhem.