Afbeelding

Ralva Autoshop al 59 jaar uw vertrouwde vuurwerkspecialist

ELDEN/ARNHEM - Zoals elk jaar verkoopt Ralva Autoshop in Elden ook dit jaar voor de 59ste keer op rij weer vuurwerk. Van vader op zoon, en weer van vader op zoon, verkoopt Ralph van Ralva Autoshop weer de mooiste potten, cakes en pijlen, en hoop dit nog heel lang te kunnen doen.

Op de vraag wat Ralph van de discussie vindt die gevoerd wordt om vuurwerk te verbieden is hij heel duidelijk: niet doen… "Dit zorgt er alleen maar voor dat mensen illegaal vuurwerk gaan kopen, waardoor er alleen maar meer ongelukken gebeuren, die misschien veel ernstiger aflopen dan nu", en hij denkt dat we met zijn alle gewoon verstandig met vuurwerk moeten omgaan.
Gelukkig hebben de importeurs nog op tijd een pijlenstandaard ontwikkelt, zodat de vuurpijlen niet worden afgeschaft.

Dus willen we dit jaar nog genieten van mooie pijlen, en goed knalvuurwerk, bestel het dan nu op de site, en geniet nog dit jaar van de kracht van een pijl die omhoog schiet, en hoog in de lucht zijn uitwerking geeft.

Let op: Landelijk mag er dit jaar geen vuurwerk verkocht worden op 30 december, daardoor schuift de verkoop een dag naar voren, waardoor er vanaf 28 december verkocht mag worden.

Ralva Autoshop, Het Kerkpad 10 in Elden, of bestel gemakkelijk en snel op www.devuurwerkwinkel.nl/ralva.