Afbeelding

Proef er ook de allernieuwste trend: de Nutella-oliebol

Oliebollenkraam Presikhaaf is er weer!

ARNHEM – De geur van de smeuïge oliebollen komt je op het Westplein van winkelcentrum Presikhaaf (nabij de Coop) tegemoet. Voor het negende jaar staat Oliebollenkraam Presikhaaf met Henk en Marlijn Hilferink in de feestelijke maand december er met een keur aan diverse bollen. Dagelijks vers gebakken, heerlijk om zo op te eten of mee te nemen voor de familie thuis...

Henk en Marlijn hebben hun kraam aangepast aan de sfeer op het plein, waar momenteel volop bedrijvigheid is. De kraam is geheel gedecoreerd in de nieuwe stijl van winkelcentrum Presikhaaf.

De kwaliteit van de producten van de Oliebollenkraam Presikhaaf is om van te smullen. En de oliebollen worden niet alleen geroemd door de winkelende bezoekers, zelfs van ver buiten Arnhem komen ze de bollen halen!

Het geheim van deze oliebolbakkers? Henk: "Onze oliebollen worden gebakken in plantaardig olie en het beslag wordt gemaakt zonder melk, wat ook velen vanwege allergie op prijs wordt gesteld." "Maar vooral", zo vult Marlijn aan, "doordat Henk ze bakt met aandacht, liefde en passie!" Ze zijn er dit jaar in alle soorten: onder andere met en zonder krenten en rozijnen; met appel, banaan, rumrozijnen en gele room. Verder zijn er appelbeignets, berlinerbollen, wafels en hoorntjes. De laatste week zijn er tussen kerst en oud/nieuw ook de ouderwetse appelflappen. En nieuw: de Nutella-oliebollen, die per portie worden verkocht. Zeker het proeven waard!

Oliebollenkraam Presikhaaf is alle dagen geopend (ook op zondag 30 december) tijdens de openingstijden van het winkelcentrum.