Afbeelding

Koop een kado en... krijg een kado bij Computershop Arnhem!

ARNHEM – Kerst is samen met de komst van Sinterklaas, het feest waarbij de meeste kadootjes over en weer worden gegeven. Edwin Weststrate, eigenaar van de Computershop Arnhem, heeft daar een wel zeer leuke actie bij bedacht. Onder de kerstboom in zijn winkel liggen de mooiste kado's klaar om weg te geven!

En dat zijn niet de minste kadootjes, want wat dacht u van bijvoorbeeld een elektrische kookplaat, een blender of een waterkoker? Of misschien wordt u blij van een mooi koffiezetapparaat, een hippe ijsmachine, een weerstation of een gourmetstel. Als u een nieuwe computer of notebook bij de Computershop koopt, dan mag u ook één van deze prachtig kado's voor uzelf uitkiezen! Gewoon, omdat het bijna kerst is en als dank dat u voor de Computershop heeft gekozen. Waar u overigens ook goed kunt slagen voor allerlei kleinere kadootjes.

'We verkopen alle benodigde randapparatuur dus voor kadotips is men bij ons van harte welkom', vertelt Edwin enthousiast. Al vanaf vijf euro zijn er leuke kadootjes verkrijgbaar die ook nog zeer nuttig zijn. Van een draadloze muis of muismat en papier in meerdere kleuren en diktes tot aan kabeltjes of USB-sticks, een kijkje in de winkel levert al gauw verschillende kado-ideeën op. En bent u geslaagd bij Computershop Arnhem, dan kunt u ook daarna nog rekenen op een nette service. Loopt u er gerust eens binnen voor een eerlijk en vrijblijvend advies. Niet alleen het team, maar ook de koffie staat er voor u klaar. Computershop Arnhem vindt u aan het Gamerslagplein 2 (achter winkelcentrum Presikhaaf), www.computershoparnhem.nl.