Afbeelding

Nieuwe vestiging De Gastronoom bij winkelcentrum Kronenburg

ARNHEM – In het voormalige pand van de ABN Amro vindt een complete metamorfose plaats. Binnenkort zullen er de deuren openen van de inmiddels zesde vestiging van De Gastronoom, misschien wel de bekendste cafetaria van Arnhem en Velp. 'Deze nieuw te openen vestiging, wordt echt de Gastronoom 'twee punt nul!' zegt Ali Deniz lachend. Hij is de eigenaar van deze niet te stoppen succesformule.

Ali Deniz, geboren en getogen Arnhemmer, timmert flink aan de weg met zijn horecabedrijf. Toen hij zo'n dertien jaar geleden zijn eerste Gastronoom overnam, had hij nog niet durven dromen nu al zijn zesde vestiging te kunnen openen. Van de zes vestigingen, zal deze nieuwe, de vierde op franchisebasis worden. Ali vindt het mooi om (startende) ondernemers te ondersteunen dus de functie van franchisegever past hem als geen ander. Voor een (startende) ondernemer kan franchise uitermate interessant zijn, omdat het opstarten van een nieuwe vestiging relatief eenvoudig is. Klanten zijn immers al jaren vertrouwd met de succesvolle formule van de Gastronoom. Als franchisenemer kun je al meteen een compleet beproefde menukaart aanbieden en profiteren van de kennis en ervaring van Ali en zijn mensen. Zo loop je weinig risico maar werk je toch zelfstandig. Bovendien zie je als franchisenemer je inzet beloond met winst uit je 'eigen' vestiging. De Gastronoom staat bekend om het ambachtelijk bereiden van de gerechten. De friet bijvoorbeeld is er altijd vers en huisgemaakt. 'En net als in onze vestiging op de Middachtensingel, gaan we op Kronenburg ook vlees grillen op een echte houtskoolgrill en dat proef je!', vertelt Ali enthousiast.

Lunchpauze

Over deze nieuwe locatie is Ali al even zo enthousiast: 'Met een school om de hoek, kantoorpanden aan de overkant en winkelpersoneel op Kronenburg, zijn we extra berekend op bestellingen voor de lunchpauze. Hier houden we bij voorbaat rekening mee, zodat we niet alleen kraakverse gerechten maar ook een snelle service kunnen bieden. Daarnaast hopen we natuurlijk ook veel winkelend publiek te mogen verwelkomen om onze heerlijke döner te komen proeven of een van de vele soorten vers belegde broodjes. Het interieur van de nieuwe vestiging wordt eigentijds en bijzonder sfeervol, dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Ook wel de 'industriële look' genoemd. In het volledig verbouwde pand zijn zo'n veertig zitplaatsen gecreëerd en straks komt daar nog een buitenterras bij.

Het streven is om nog voor de kerstdagen te openen. De Gastronoom Kronenburg vind je rechts naast de hoofdingang van winkelcentrum Kronenburg, Kronenburgpromenade 6a, Arnhem. www.degastronoom.com; 026 3033150. Geïnteresseerd in franchisemogelijkheden? Stuur een mail naar: info@degastronoom.com.